söndag 27 februari 2011

:D

har haft en som himmla bra helg Göteborg horse show är ju bara bäst!:D börjar med att berätta om fredagen:). vi hade super kul allihopa tror jag, vi hade ass bra platser rad 2! man kan ju nästan röra hästarna då. fredagen börja med att gå på mässan (a) sen gick vi och kolla på hoppningen sen när de var dressyr gick vi på mässan igen :). sen var de även voltige (stavas) på programet:)) de var häfftigt att se:D skulle aldrig kunna göra de dom gör. sen missa vi höjdhoppningen för tåget gick 21:30:( men var endå en super bra dag:D.
lördagen började väl inte så jätte bra:/ när jag och jennifer kom till tåg stationen såg vi att vårat tåg till göteborg var försenat p.g.a vangfel!? så de skulle komma 09:30. så när tåget kom var de bara 2! vangnar vilket är lite med super trångt:/ fick stå upp hela väggen till Göteborg:(. vi var jätte rädda för att inte vi skulle hinna till GP- ponny men de gjorde vi:D dom var verkligen duktiga ryttarna som var med den yngsta som starta var 12år. hon var 12år och vannnnn! hon var super duktig verkligen och när dom intervjua henne innan ärovarvet så fråga dom hur hon hade förberätt sig. hon svarar " inte så mycket har bara ägt ponnyn i 2 veckor" alla i arena bara börja applodera som galningar.
sen efter GP-ponny så gick jag och jennifer på mässan sen kolla vi på Mounted Games och 1,40cm hoppningen. på kvällen kollar vi på 1,55cm hoppningen och typ 4 st dressyr ryttare (varken jag eller jennifer tycker dressyr är så intressant) sen åkte vi hem:).

Deta shoppa jag under fredag och lördagen:D
Lila schabrak med brodyr
Lila boots från professional choice¨
Lila swarovski pannband
Röd hjälmväska från john whitaker
Pälsglans
Lila grimma + matchande grimskaft
Vita Olympic benskydd från Verdus
John Whitaker Sammetshjälm med bling (Swarovski)

0 kommentarer :):

Skicka en kommentar