lördag 4 juni 2011

resultat- gota final

resultat från idag video kommer imorgon :)                                                                

 förklassen: på framridningen ville hon inte riktigt gå fram i början men efter ett tag fick vi några riktigt finna språng. inne på banan fick vi ett jätte bra tempo men hon stanna på 1:a hindret:( så gjorde en volt och red på de igen och då hoppa hon. sen var de en ganska lång stecka till hinder nr 2, fick ett bra tempo men precis när hon tänker hoppa av så stannar hon:( så gör en volt och smakar på men hon stannar igen så blev utesluten:((.

lagklassen: hon lyssna bra på framridningen och vi fick riktigt finna språng:), fick uppe ett bra tempo inne på banan och de flyter på enda fram till hinder nr3 där vi får ett stop. så gör en volt och driver på och då hoppar hon det som ingenting, sen flyter de på till nr6 där vi får vårat andra stop. hoppar de sen utan problem och kommer över dom 2 sista hindrena:). tror jag sluta på 14fel vilket jag tycker är bra:) med tanke på att vi vägra ut oss i förklassen.

imorgon så ska vi åka och tävla dressyr i mariestad:) vilket ska bli kul för det blir våran första dressyr tävling för iår. så resultat och ev bilder/video kommer imorgon:)
                                               

0 kommentarer :):

Skicka en kommentar